VANLIGE SPØRSMÅL  •  CUSTOMER SERVICE

HVORDAN SPORER JEG PAKKEN MIN?

Du får en e-post med lenke til pakkesporing når vi sender bestillingen din. Ta også en titt i søppelpostmappen din, av og til havner e-posten der.

 

KAN JEG ANGRE KJØPET MITT?

Hvis du vil angre på en bestilling før vi har rukket å sende den, må du ringe oss så snart som mulig på +47 414 14 232. Vi kan ikke garantere at vi rekker å stoppe bestillingen før den sendes fra lageret vårt, siden vi plukker og pakker varer veldig raskt. Hvis du har bestilt i helgen eller etter stengetid, kan du sende oss en e-post.

 

HVORDAN BYTTER JEG ET PRODUKT?

Vi håndterer ikke bytter. Hvis du ønsker å bytte en eller flere av varene du har mottatt, gjøres det som vanlig angrerett/retur. Det vil si at du sender tilbake det du ikke vil ha, og vi returnerer pengene dine. De nye varene som du vil kjøpe, bestiller du på vanlig måte i nettbutikken.

 

REKLAMASJON

RETUR

Du kan angre på kjøp av varer fra Galleri Sand innen 60 dager. Det innebærer at du har rett til å angre ved å varsle Galleri Sand innen 60 dager fra du eller din representant har mottatt den bestilte varen (angrefristen).

 

RETUR OG REKLAMASJON

Ved retur vennligst send oss en e-post merket tydelig RETUR til posters@gallerisand.com

Legg ved:

– E-postadressen som bestillingen ble registrert på

– Bestillingsnummer

– Kundenavn

– Artikkelnummer

– Et telefon nummer vi kan nå deg på

Returen skal sendes godt innpakket og helst i originalemballasjen. Varen skal returneres i samme tilstand som den var når du mottok pakken.

 

REFUSJON

Galleri Sand har som mål å tilbakebetale beløpet så snart som mulig, senest innen 14 dager. Før utbetalingen kan gjennomføres må Galleri Sand ha mottatt varen i retur eller ha fått en kvittering på at den er innlevert.

 

HVA KOSTER EN RETUR?

Returkostnaden (kr 79) trekkes fra krediteringen av returen din.


Galleri Sand AS
Vebjørn Sand

Org. nr. 981 830 768
+47 414 14 232
posters@gallerisand.com

Besøksadresse
Galleri Sand Pop-Up
Bekkestua Senter
Gamle Ringeriksvei 34,
1357 Bekkestua